Bedrijfsfotograaf Amsterdam | Deventer

Over Marit

Fotograferen is voor mij kijken in een kader. Ik kijk, observeer en voel of het beeld leeft en oprecht is. Dat voelen is voor mij heel waardevol als ik foto’s maak. Daarom vind ik het zo belangrijk om me eerst helemaal te verplaatsen in mensen.

De situatie goed aanvoelen en dan die perfect passende foto maken, daar word ik als fotograaf heel gelukkig van. Brainstormen, inleven, verplaatsen, ideeën uitwisselen en een beeld creëren waar de ander enthousiast van wordt; ik krijg er ontzettend veel energie van. Ik vind het fijn om mensen met elkaar te verbinden, de schakel te zijn en mensen op die manier verder te helpen.

Sinds 2013 werk ik als zelfstandig fotograaf. Jarenlang vanuit Amsterdam en sinds kort vanuit Deventer. Ik heb eerst flink meters gemaakt door te fotograferen in de particuliere sector (onder andere huwelijken). Sinds 2018 richt ik me ook op zakelijke klanten. Mijn studies Commerciële Economie en Bedrijfskunde blijken dé ideale achtergrond voor bedrijfsfotografie te zijn. Samen met mijn inlevingsvermogen is dit een hele fijne combinatie tijdens het fotograferen van bedrijven.

Leuke weetjes over Marit

  • ’s Avonds wandel ik graag alleen of met vriendinnen
  • Sinds kort sta ik weer met veel plezier op de tennisbaan
  • Ik ben gek op de geur van open haard in de koude buitenlucht
  • Je mag me altijd wakker maken voor een doosje after eight
  • Schilderen vind ik een heerlijke manier om creatief bezig te zijn

Wil je meer weten over mij? Of een cappuccino met een hele dikke schuimlaag met me drinken? Bekijk mijn portfolio of neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

maritvandenberg
Foto gemaakt door Renate Fotografie