Werkwijze

Of je nu een portretfoto, sfeerimpressie of beeld voor je nieuwe website nodig hebt; mijn werkwijze start altijd met het inleven in jouw wensen en behoeften. Ik luister naar jouw ideeën en denk met je mee. Vanuit daar fotografeer ik met mijn eigen twist.

Het inleven in jouw belevingswereld zie ik als een essentieel onderdeel om een goede foto te maken. Mijn marketingachtergrond komt daar goed bij van pas. Deze kennis helpt me om foto’s van mensen, organisaties en events naadloos te laten aansluiten bij jouw doelgroep. Ik help je graag met:

  • Bedrijfsportretten
  • Portretfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Eventfotografie

Hieronder lees je meer over mijn werkwijze.

Werkwijze bedrijfsportretten

In korte tijd alle mensen goed op de foto zetten, daar draait het om bij bedrijfsportretten. De vaart zit er dus lekker in, terwijl ik je meeneem in het resultaat. Ben je tevreden met de foto? Dan zijn we klaar en mag de volgende medewerker voor de camera. Nog niet helemaal tevreden? Dan maken we de foto gewoon opnieuw. Uiteindelijk kies je zelf de foto’s waar jij enthousiast over bent.

Werkwijze portretfotografie

Bij portretfotografie ben ik 1 op 1 met de geportretteerde. Terwijl we een kopje koffie drinken, luister ik naar wat je doet en wat je met de foto’s wilt uitstralen. Door daarna een kleine wandeling te maken en je onderweg te fotograferen, zorg ik dat je op een natuurlijke manier op de foto staat. Je kiest daarna zelf een aantal portretfoto’s die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld social media, LinkedIn of je website.

Werkwijze bedrijfsfotografie

De lat gaat nog een stukje hoger bij bedrijfsfotografie. Ik vertaal jouw persoonlijke ‘branding’ of de kernwaarden van jouw bedrijf in beeld. Waar sta je voor? Welke sfeer wil je overbrengen? En hoe maken we de situatie zo echt mogelijk? We zetten bijvoorbeeld een meeting of andere werksituatie in scène. Door dit samen af te stemmen, brengen we je bedrijf in optima forma in beeld.

Werkwijze eventfotografie

Bij eventfotografie draait het vooral om het overbrengen van de beleving. Door mijn jarenlange ervaring in huwelijksfotografie kan ik me als fotograaf snel aanpassen in iedere situatie. Ik ga tot in de puntjes voorbereid de opdracht in, heb een flexibele houding en kom op de juiste momenten in actie. Ik zorg dat je een mooie collectie sfeerbeelden ontvangt die jouw event treffend samenvat.