Title Image

Reviews

Ze is vrolijk, geïnteresseerd en tegelijkertijd stelt ze zich bescheiden op en voel je bijna niet dat je gefotografeerd wordt.

Ik had het geluk dat Marit van den Berg op de set was van Call2Action, een programma waar ik te gast was als ambassadeur van de Dierenbescherming. Zelden heb ik zo'n betrokkenheid van een fotograaf meegemaakt. Ze is vrolijk, geïnteresseerd en tegelijkertijd stelt ze zich bescheiden op en voel je bijna niet dat je gefotografeerd wordt. Soms kan het momentje voor de foto iets verstoren of bijna vervelend zijn. Bij Marit is dat totaal niet het geval, ze is een asset voor de set. En ze maakt ook nog prachtige, natuurlijke foto's. Wij zeiden tegen elkaar: zo'n iemand wil je er altijd wel bij hebben.

Miryanna van Reeden
De Dierenbescherming
Miryanna van Reeden
Ambassadrice Dierenbescherming
www.dierenbescherming.nl
dierenbescherming

Marit is echt allround sterk. Zowel de natuur, de cultuur, stadjes maar juist ook mensen, activiteiten en accomodaties weet ze in haar stijl vast te leggen.

Voor onze camping in Italië heeft Marit in 2018 een week lang de mooiste foto's gemaakt van alles wat zich op de camping afspeelt en in de omgeving te zien en te beleven is. Wij vinden het erg fijn dat Marit van te voren al meedenkt over de opdracht en vooraf zich al voorbereid op onze wensen. De stijl van Marit is fijn, oog voor details maar ook voor het gehele plaatje. Soms is ze onzichtbaar als ze tijdens activiteiten de spelende kinderen of de pizza etende gasten vastlegd, soms op de voorgrond als ze echt de details wilt vastleggen. Hierdoor pakt ze de sfeer, het moment en komen foto's tot leven. Marit is echt allround sterk. Zowel de natuur, de cultuur, stadjes maar juist ook mensen, activiteiten en accomodaties weet ze in haar stijl vast te leggen.  Juist hierom hebben wij Marit weer benaderd om ook dit jaar onze camping weer van zijn mooiste kant in beeld te brengen voor online en print media. Goede foto's zijn voor ons zeer belangrijk.   Camping Sempreverde, Le Marche, Italië

Camping Sempreverde, Le Marche, Italië
Camping Sempreverde
Wim-Martijn en Elsemarijn Tammenga
Eigenaar Camping Sempreverde
www.campingsempreverde.nl

Marit staat op het juiste moment op de juiste plaats

Marit is een zeer professionele fotograaf die ons evenement zeer goed in beeld heeft gebracht. Ze staat op het juiste moment op de juiste plaats met een mooie lichtinval om precies de mooiste foto’s te maken. Ik beveel haar van harte aan!

Tim Maas
Tim Maas
Regional Marketing Director Benelux, Nordics, CEE, Turkey at Hasbro
www.hasbro.nl

Zij ziet precies die details die ons bedrijf bijzonder maken.

De afgelopen jaren hebben wij meerdere keren samen gewerkt met Marit. De foto's van Marit geven precies weer waar ons bedrijf voor staat, ze zijn elegant, fris, modern en tegelijkertijd persoonlijk en warm. Daarnaast is Marit een ontzettend professioneel en vooral een prettige persoon om mee samen te werken. Zij ziet precies die details die ons bedrijf bijzonder maken. Wanneer je op zoek bent naar een goede en leuke fotografe dan kunnen wij de samenwerking met Marit van harte aanraden.

Maaike van Schaik - Tandarts Jordaan
TandartsJordaan
Maaike van Schaik
Manager
www.tandartsjordaan.nl

Zij is een goede fotograaf, die secuur en snel werkt en mooie foto’s oplevert.

Marit is een prettige persoon om mee te werken. Zij is een goede fotograaf, die secuur en snel werkt en mooie foto’s oplevert. Op de studiovloer weet zij de juiste momenten vast te leggen en staat daarbij niet in de weg van andere mensen. Hetgeen op een studiovloer erg prettig is 😊

Chantal Widdershoven
I Care Productions
Chantal Widdershoven
Uitvoerend Producent I Care
www.icp.nl

Ik vind vooral de persoonlijke en flexibele aanpak van Marit erg fijn, ze denkt met je mee en geen vraag is haar te gek.

Voor mijn bedrijf www.jaelamouyal.nl  en LinkedIn,  vond ik het erg belangrijk om professionele foto’s te laten maken. Marit heeft in het verleden al best veel shoots voor mij gedaan, zowel persoonlijk als zakelijk, dus voor mij was het vanzelfsprekend dat ik haar hiervoor benaderde. De foto’s zijn echt prachtig, of je nou een gezellig etentje met vriendinnen wil laten vastleggen of een professionele serie foto’s nodig hebt. Ik vind vooral de persoonlijke en flexibele aanpak van Marit erg fijn, ze denkt met je mee en geen vraag is haar te gek. De uitkomst van onze mooie shoot kan je hierboven vinden! Ik kan Marit van harte aanraden!

www.jaelamouyal.nl  Jael Amouyal, jouw A.I. Retail marketeer.
Jael Amouyal
jouw A.I. Retail
marketeer
www.jaelamouyal.nl
 

Ze bereidt zich altijd goed voor, leeft zich in in de klant, en staat erg open voor ideeën.

Marit is een echte professional. Ik hebben zowel op privé gebied als op zakelijk gebied fijn met haar samen gewerkt. Onze bruiloft heeft ze prachtig vastgelegd. Tijdens deze dag hebben we bijna niet gemerkt dat ze er was, maar toch heeft ze alle belangrijke momenten weten vast te leggen. Voor ons merk SCMYK Accessories heeft ze zowel het model als de sfeerbeelden van de producten gefotografeerd, die we later erg mooi in ons lookbook hebben kunnen zetten, en voor onze social media hebben kunnen gebruiken. Ze bereidt zich altijd goed voor, leeft zich in in de klant, en staat erg open voor ideeën. Met Marit als fotograaf ben je verzekerd van mooie beelden!

Marielle van Bergen
Scmyk
Mariëlle van Berg
Product Developer & Supply Chain Manager at SCMYK Accessories
www.scmykaccessories.com
 
Britta Lassen

Het was zeer helpend dat Marit vooraf goed met me mee dacht over de juiste setting.

Marit is een uitstekende fotografe en een fijn mens. Ze wist mij onmiddellijk op mijn gemak te stellen, waardoor de fotoshoot heel natuurlijk en prettig verliep. Het was zeer helpend dat Marit vooraf goed met me mee dacht over de juiste setting. Het resultaat zijn fantastische foto’s voor mijn website waar ik ontzettend blij mee ben. Dank je wel Marit.

Britta Lassen - Training with a Twist
Training with a twist Britta Lassen
Faciliteert vernieuwing en innovatief denken in teams en organisaties die toekomstgericht willen werken. Deep Democracy Facilitator & Teamcoach
www.trainingwithatwist.nl
 
training with a twist

Marit heb ik als persoon ervaren als vriendelijk, vlot en eerlijk.

Ik vond het erg fijn en prettig om met Marit te werken en ben erg blij met de foto's. Marit heb ik als persoon ervaren als vriendelijk, vlot en eerlijk. Tijdens de shoot denkt ze met je mee, creëert ze een ontspannen sfeer en stuurt ze heel subtiel bij om steeds de juiste foto te maken. Ze kijkt wat bij je past en werkt daar heel goed mee. De sfeer tijdens de shoot was erg ontspannen en het resultaat vind ik zelf erg mooi geworden. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Jacomijn Schram

Marit weet heel goed je wensen om te zetten naar een passende locatie, stijl van fotografie en de uitwerking van foto’s.

Marit weet heel goed je wensen om te zetten naar een passende locatie, stijl van fotografie en de uitwerking van foto’s. Dit heeft gezorgd voor een hele efficiënte shoot en prachtige foto’s als resultaat. De volgende keer ga ik zeker weer naar Marit toe.

Marjolijn Maas-Mook
Marjolijn Mook
Marketing Manager Food Development & Consumer Insights
bij McDonald’s Nederland
 

Tijdens onze fotoshoot heeft zij ervoor gezorgd dat de sfeer erg ontspannen was waardoor ik me op mijn gemak voelde.

In het verleden voelde ik me vaak ongemakkelijk als ik op de foto ging. Daar heeft Marit verandering in gebracht. Tijdens onze fotoshoot heeft zij ervoor gezorgd dat de sfeer erg ontspannen was waardoor ik me op mijn gemak voelde. Dit heeft geleid tot een set foto’s waarover ik uiterst tevreden ben. De nieuwe website, waarvoor de foto’s waren, voldoet daardoor helemaal aan mijn verwachtingen. Dank, Marit!

Marianne Vorrink
Vorrink Intelligence
Marianne Vorrink
Independent Market Research Consultant at Vorrink Intelligence
www.vorrinkintelligence.com
 

Marit is professioneel, denkt mee, werkt snel en flexibel en maakt bovenal mooie foto’s!

Marit van den Berg Photography heeft het lanceringsevent van ons bedrijf gefotografeerd en daarnaast profielfoto’s van onze werknemers. De samenwerking bevalt zeer goed, zelfs zo goed dat Marit onze huisfotograaf is geworden voor profielfoto’s en mogelijke events in de toekomst. Marit is professioneel, denkt mee, werkt snel en flexibel en maakt bovenal mooie foto’s!

Korik Alons
NLMTD
Korik Alons
Founder
www.nlmtd.com

Marit weet warmte én tegelijkertijd frisheid in haar fotografie te vangen.

Marit weet warmte én tegelijkertijd frisheid in haar fotografie te vangen. We zijn als huiselijke vergaderlocatie dan ook erg blij met hoe ze onze locatie in beeld heeft gebracht. Behalve het mooie plaatje, is Marit bovenal een heel prettig mens om mee samen te werken: hartelijk, opgewekt, geduldig en oprecht. Je voelt je snel op je gemak als je voor de camera “moet” en dat is echt heel fijn. Marit is oprecht een “mensen-mens” en precies die kwaliteit zie je terug in haar fotografie.

Inge Post
De Thuislocaties
Inge Post
Locatiemanager en beheerder
www.thuislocaties.nl
Suus-Coaching

Marit haar grote talent is haar persoonlijke en ongedwongen stijl van fotograferen, waardoor je je snel op je gemak voelt.

Ik heb een aantal keer met Marit gewerkt voor een bedrijfsfotoshoot. Het valt me elke keer op dat wanneer je een situatie 'naspeelt', het tóch heel echt voelt. Daardoor vergeet je eigenlijk dat er foto's gemaakt worden. Marit haar grote talent is haar persoonlijke en ongedwongen stijl van fotograferen, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze wil jou als persoon echt goed neerzetten. En dat maakt precies het verschil tussen die geposeerde foto's waarop jezelf niet herkent en de foto's die je juist graag wilt gebruiken!

Suzanne Nijenhuis - SUUS coaching
SUUS coaching
Suzanne Nijenhuis
Coach | Trainer  SUUS coaching
www.suuscoaching.nl
 
CECILE

Ze werkt snel en efficient en denkt mee om het beste resultaat te halen.

Marit heeft naar volle tevredenheid voor SimpledCard verschillende soorten fotografie verzorgd: portretten, groepen, werkplekken en het kantoor (de Posthoornkerk) zelf. Ze heeft het talent om zelfs de meest cameraschuwe mensen te laten ontspannen en op hun gemak te laten voelen waardoor iedereen goed op beeld komt te staan. Ze werkt snel en efficient en denkt mee om het beste resultaat te halen. Flexibiliteit en improvisatie zijn key tijdens fotografie en Marit heeft beiden capaciteiten. Ze kan snel schakelen als zaken anders lopen dan gepland. Ze heeft een goed oog en eigen visie en laten deze op een harmonieuze wijze samenkomen in het resultaat, zonder dat dit ten koste gaat van de wensen van de klant. Ik zou Marit dan ook van harte aanbevelen als fotografe.

Cécile van Maasakkers
SimpledCard
Cécile van Maasakkers
Marketing & Brand Manager
www.simpledcard.com

Ze hielp om echt mezelf te laten zien op de foto's en had originele ideeën voor achtergrond/locatie.

Marit is een heel warme en betrokken fotografe. Ze hielp om echt mezelf te laten zien op de foto's en had originele ideeën voor achtergrond/locatie.

Miriam Brouwer
De Nieuwe Zone
Miriam Brouwer
Teamcoach
www.denieuwezone.nl
 
Boeklancering 'Over Winnen' 007 Marit van den Berg Photography

Ze maakt gewoon hele mooie foto’s.

Ik heb Marit gevraagd om een fotoreportage en sfeerimpressie te maken van mijn boeklancering. Wat ik prettig vind is dat Marit zich goed weet in te leven in de opdracht, haar vriendelijke en toegankelijke manier van werken, gekoppeld aan haar professionaliteit in zowel het meedenken, de uitvoering en de oplevering van de fotoshoot. En natuurlijk het allerbelangrijkste, ze maakt gewoon hele mooie foto’s.

Mark van Beek
The Better Sales Company
Mark van Beek
Trainer | Coach | Public Speaker | Sales | Negotiating | Mindset | Purpose | Insights Discovery Practitioner
www.thebettersalescompany.com
Janine

Ze gaat luchtig, natuurlijk en doelgericht te werk.

Marit heeft van mij foto's gemaakt die ik voor professionele doeleinden kan gebruiken, zoals op mijn website/ linkedin/ social media etc.. Ze gaat luchtig, natuurlijk en doelgericht te werk. Ze kon mij snel op mijn gemak stellen en keek ook goed naar wat bij mij en mijn bedrijf paste als uitstraling. Ook de bewerking ging snel en makkelijk, waardoor ik direct al het resultaat kon zien. Ik heb genoten van je professionele, maar persoonlijke aanpak. Marit heel erg bedankt! Ik ga je zeker weer vragen de volgende keer!

Janine
Coaching en Yoga
Janine
WWW.COACHINGENYOGA.COM

Wat wij leuk vinden aan het werken met Marit is dat alles spontaan verloopt en dat ze het moment en de locatie eigenlijk laat bepalen hoe de foto’s gemaakt worden.

Wij hebben meerdere malen een fotosessie met Marit georganiseerd. Wat wij leuk vinden aan het werken met Marit is dat alles spontaan verloopt en dat ze het moment en de locatie eigenlijk laat bepalen hoe de foto’s gemaakt worden. Dat resulteert iedere keer in zeer spontane en ‘eerlijke’ foto’s. Marit heeft een zeer ruime en creatieve blik en geeft je een veilig gevoel tijdens het fotograferen, we voelden ons nooit opgelaten

Esther Mouwen
Mouwen Hospitality Management
Esther Mouwen
Sustainability Consultant at Green Earth Hospitality – Mouwen Hospitality Management
www.esthermouwen.nl

Marit is geduldig en stelt je op je gemak.

Marit is bevlogen, enthousiast en betrokken, zij combineert professionaliteit met creativiteit en realiseert hiermee een mooi en waardevol product. Marit is geduldig en stelt je op je gemak, het is een genoegen met haar te werken!

Merel Stolker & Mirjam Schmull
Transformeer
Mirjam Schmull
Duurzaam ondernemer,
Expert integrale duurzaamheid
Transformeer
Merel Stolker
Duurzaam ondernemer,
Architect en Conceptontwikkelaar
www.transformeer.com
 

Ik ben erg tevreden met de portretten die zijn gemaakt door Marit.

Marit is super fijn om mee samen te werken. De fotoshoot met alle werknemers en het managementteam ging ontzettend snel. Ze stelde iedereen op hun gemak, waardoor ze allemaal met een mooie glimlach op de foto staan. Daarnaast luisterde Marit goed naar mijn wensen en vulde aan met haar eigen ideeën. Ik ben erg tevreden met de portretten die zijn gemaakt door Marit. Ze stralen toegankelijkheid uit en passen perfect bij onze organisatie.

Evelien de Jonge
Vancis
Evelien de Jonge
Communicatie & PR-specialist
www.vancis.nl

Ik vond het heel fijn dat ze in oplossingen werkte en echt mega productief was.

Marit maakte prachtige beelden van mijn vergaderlocatie WOWO Amsterdam. Ze ving de vibe van de ruimte eigenlijk meteen, ze dacht mee en pakte details die ikzelf niet eerder zag. Ik vond het heel fijn dat ze in oplossingen werkte en echt mega productief was. Ik ben echt super blij met het resultaat. Want dat overtrof mijn verwachtingen!

Hanneke van Onna
WoWo
Hanneke van Onna
Owner
www.wowoamsterdam.com

Ze weet de sfeer goed te vertalen in haar foto’s, ze zien er mooi, goed belicht uit en Marit was snel met de levering na afloop van het event.

Marit heeft de fotografie verzorgd van onze jaarlijkse awards show. Dat deed ze zeer vakkundig. Ze weet de sfeer goed te vertalen in haar foto’s, ze zien er mooi, goed belicht uit en Marit was snel met de levering na afloop van het event. Kortom, we werken volgende jaar weer graag samen met Marit!

Renske
Morningstar Benelux
Renske
Marketing Manager
www.morningstar.nl
 

Wat Marit bijzonder maakt is dat ze verhalen vertelt met haar foto’s.

Marit is een zeer professionele fotograaf die ik zowel zakelijk als privé al meerdere keren heb ingeschakeld. Wat Marit bijzonder maakt is dat ze verhalen vertelt met haar foto’s. Op het juiste moment op de juiste plaats om precies de interactie tussen collega’s of een mooie blik vast te leggen. Daarnaast weet ze je uitstekend op je gemak te stellen zodat de fotoshoot er echt natuurlijk uit komt te zien. Ik beveel haar van harte aan!

Tim Maas
Hasbro
Tim Maas
Regional Marketing Director Benelux, Nordics, CEE, Turkey at Hasbro
www.hasbro.nl
 

Marit is één van de beste portretfotografen die ik heb leren kennen.

Marit is één van de beste portretfotografen die ik heb leren kennen. Ze stemde heel goed af op mijn wensen en de resultaten zijn erg goed. Ik raad haar aan aan iedereen die eens echt goede foto’s wil.

Jeanette Diepenbroek
Sparkel
Jeanette Diepenbroek
Lifecoach, Healer, Aura/Chakra reader
www.sparkel.nl